Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablice w Tramwaju
Autor Wiadomość
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #1
Tablice w Tramwaju
Cześć to znowu ja i potrzebuję porady jak to zrobić http://ats.d6team.com/gfx/galeria/ats_2008_07.jpg Pomoże ktoś pisać tu albo na pw !!!
27-09-2014 08:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #2
RE: Tablice w Tramwaju
To jest grafika wygenerowana w TabSim (program do generowania tablic na potrzeby VBus'a). Grafikę trzeba wstawić na teksturę tramwaju.
27-09-2014 23:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #3
RE: Tablice w Tramwaju
A w nowym ATS będzie jakiś lepszy system generowania tablic?

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
28-09-2014 10:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Tablice w Tramwaju
kafar w ogóle czy wyjdzie ats 0.64 Big Grin
28-09-2014 21:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ryba825 Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 54
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 2
Post: #5
RE: Tablice w Tramwaju
ATS 0.64 nie wyjdzie. Wink
28-09-2014 22:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #6
RE: Tablice w Tramwaju
Trzeba uważnie czytać forum, wyjdzie (nie wiadomo kiedy) ATS 2 (jak to fajnie wygląda :0)

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
29-09-2014 20:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #7
RE: Tablice w Tramwaju
>A w nowym ATS będzie jakiś lepszy system generowania tablic?

Mogło by być coś w stylu TabSima generującego tablice w czasie rzeczywistym, ale na razie ma to bardzo niski priorytet.
29-09-2014 23:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #8
RE: Tablice w Tramwaju
"na razie ma to bardzo niski priorytet. "
Racja, zapewne każdy chciałby się chociaż przejechać tramwajem Wink

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
30-09-2014 13:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #9
RE: Tablice w Tramwaju
będzie nowy ats :O
22-10-2014 18:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS