Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przeraianie pulpitu
Autor Wiadomość
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #1
Przeraianie pulpitu
Witam was serdecznie jestem nowy na forum.
Zacząłęm przerabiac pulpit 105-tki na gopowski i mam jeden problem- nie wiem jak tekstura odpowiada za wskazowke predkosciomierza bo nie umie znalesc.
21-09-2014 15:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Przeraianie pulpitu
Tekstury chyba nie ma żadnej a poza tym pisz uważniej "Przeraianie pulpitu"- gdy widziałem ten tytuł myślałem że chodzi o przepalenie albo coś takiego.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
21-09-2014 17:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #3
RE: Przeraianie pulpitu
No to czeka mnie robienie modelu od nowa jutro moze wrzuce scr.
21-09-2014 18:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Przeraianie pulpitu
W końcu będzie jakiś inny pulpicik oprócz tych dwóch.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2014 20:12 przez lukasn26.)
21-09-2014 20:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #5
RE: Przeraianie pulpitu
Moje dotychczasowe wypociny... Przydalaby si nowa tekstura i wskazowka predkosciomierza. http://zapodaj.net/7f2220c349c9a.png.html
22-09-2014 02:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS