Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F7 błąd pasażera i gry
Autor Wiadomość
kewin111 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 19
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 0
Post: #1
F7 błąd pasażera i gry
Dzień dobry jestem początkującym użytkownikiem.
Jeśli wątek jest w złym dziale to proszę o przeniesienie.
Mój problem jest następujący:
Gdy włączam ats i chcę wyjść z tramwaju na widoku F7 to wyłącza mi grę.
proszę o pomoc.
-----------------------------------------------------------------
jeśli text zawiera błędy to przepraszam błąd klawiatury.
09-07-2014 14:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Helmutek Offline
Swing Voznik
*

Liczba postów: 73
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 5
Post: #2
RE: F7 błąd pasażera i gry
też tak czasem mam... Np. kiedy wychodzę się przewietrzyć na Trójkącie Sierpińskiego, to mi wywala. Ale innym razem już tak nie jest. Pytanie - Czy błąd masz przy jakim tramwaju? 105Na? GT6/8?

I have enormous respect for people who liquidated the tram lines to Aleksandrów, Rzgów and Tuszyn...
09-07-2014 18:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #3
RE: F7 błąd pasażera i gry
To jest normalne w ATS ten tryb raz działa a raz nie.
09-07-2014 19:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #4
RE: F7 błąd pasażera i gry
Nie "raz działa, raz nie". Ten błąd był wywołany konkretną rzeczą, u kilku użytkowników. Tu się Edward powinien wypowiedzieć, bo ten problem był kiedyś rozwiązany.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
11-07-2014 10:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #5
RE: F7 błąd pasażera i gry
U mnie na komputerze nogdy nie działało, na laptopie raz tak, raz nie.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
11-07-2014 11:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krzychu Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 137
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #6
RE: F7 błąd pasażera i gry
U mnie chyba nigdy nie występował. Ale za to jak raz z ciekawości odpaliłem ATS przez Wine na Linuxie, to wtedy wysypał się program, choć na tym samym laptopie w Windowsie działał.

Klub Sympatyków Transportu Miejskiego
14-07-2014 12:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #7
RE: F7 błąd pasażera i gry
Problem nie jest rozwiązany i nie udało mi się dojść dlaczego tak się dzieje. Jeśli bym wiedział naprawiłbym to.
14-07-2014 12:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kewin111 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 19
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 0
Post: #8
RE: F7 błąd pasażera i gry
Problem na początku gry 105Na
17-07-2014 20:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Helmutek Offline
Swing Voznik
*

Liczba postów: 73
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 5
Post: #9
RE: F7 błąd pasażera i gry
JA teraz kiedy udało mi sie naprawić mój Error, to w ogóle nie mogę wyjść.

I have enormous respect for people who liquidated the tram lines to Aleksandrów, Rzgów and Tuszyn...
02-08-2014 11:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #10
RE: F7 błąd pasażera i gry
A w jaki sposób?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
02-08-2014 11:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS