Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 4.25 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablice w Konstalach
Autor Wiadomość
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #21
RE: Tablice w Konstalach
nie mam textury
28-05-2014 17:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #22
RE: Tablice w Konstalach
Poszukaj pliku tram7.txt przez szukajkę w folderze gdzie zainstalalowałeś ats i podmień tą pierwszą linijkę w pliku trams.txt ścieżką dostępu tego pliku.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-05-2014 17:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #23
RE: Tablice w Konstalach
patrz ja to zrobiłem już i jest textura drezdeny jakieś
28-05-2014 17:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #24
RE: Tablice w Konstalach
Wiesz co, ja ci napiszę co zrobić jak będę miał dostęp do kompa a tą pierwszą linijkę zamień na data/trams/poland0000/gop0000000/y2007/ts672.txt

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-05-2014 17:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #25
RE: Tablice w Konstalach
a kiedy bedziesz miał kompa
28-05-2014 17:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #26
RE: Tablice w Konstalach
Nie wiem. Może jutro, pojutrze. A wszystko działa?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-05-2014 17:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #27
RE: Tablice w Konstalach
tak a co?
28-05-2014 17:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #28
RE: Tablice w Konstalach
Wiem! Wejdź w data/trams/poland0000/gop0000000/ jakie są foldery?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-05-2014 18:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #29
RE: Tablice w Konstalach
y2007 y2002 a c o?
29-05-2014 10:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #30
RE: Tablice w Konstalach
A co jest w y2002?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
29-05-2014 14:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS