Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 4.25 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablice w Konstalach
Autor Wiadomość
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #11
RE: Tablice w Konstalach
nie moge i to jest chyba dokumet textowy
28-05-2014 16:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #12
RE: Tablice w Konstalach
To jest dokument tekstowy, w tym pliku powinieneś znaleść jakiej tekstury używa tramwaj. Poszperaj w tych 000coś.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 16:26 przez lukasn26.)
28-05-2014 16:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #13
RE: Tablice w Konstalach
001 to tez 7 bytom moze to zobacz 001
28-05-2014 16:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #14
RE: Tablice w Konstalach
Wyraź się precyzyjniej.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-05-2014 16:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #15
RE: Tablice w Konstalach
Patrz wejdz w data/textures/00000001 może to to bo niema innych texturek i ja mam wersje 0.63 wrazie czego
28-05-2014 16:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #16
RE: Tablice w Konstalach
Ja piszę z telefonu bo tymczasowo nie mam komputera.
Wejdź w data/maps/gdansk0000/trams.txt i podmień pierwszą linijkę na data/trams/gop0000000/y2002/tram7.txt zapisz plik i obejrzyj z zewnątrz tramwaj to będziesz w stanie rozpoznać teksturę.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 16:45 przez lukasn26.)
28-05-2014 16:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #17
RE: Tablice w Konstalach
nie znalazłem
28-05-2014 16:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #18
RE: Tablice w Konstalach
Zmieniłem:
Wejdź w data/maps/poland0000/gdansk0000/trams.txt otwórz plik i podmień pierwszą linijkę na data/
trams/poland0000/gop0000000/y2002/tram7.txt zapisz plik, odpal ATS i obejrzyj z zewnątrz tramwaj to
będziesz w stanie rozpoznać teksturę.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 17:05 przez lukasn26.)
28-05-2014 16:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #19
RE: Tablice w Konstalach
WISZ CO TO JEST TO JEST JAKIES niewiem jak to ujac ale nie tramaj jakies

to nie jest porostu tramawaj
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 17:03 przez hasisfilip.)
28-05-2014 17:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #20
RE: Tablice w Konstalach
Wiem pomyliłem się wpisz to co napisałem 2 posty wyżej.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-05-2014 17:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS