Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 4.25 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablice w Konstalach
Autor Wiadomość
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #1
Tablice w Konstalach
undefined

jak sie ustawia tablice w tramaju
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 14:15 przez hasisfilip.)
28-05-2014 14:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Tablice w Konstalach
1. Linie się ustawia za pomocą "l",
2. Kierunki się ustawia edytując tekstury tablic które są razem z teksturą całego tramwaju.Innego sposobu nie ma. (posty powinno się zaczynać dużą literą a kończyć kropkąSmile)

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 14:43 przez lukasn26.)
28-05-2014 14:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Tablice w Konstalach
A gdzie je zmienić ?
28-05-2014 15:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Tablice w Konstalach
A o który ci tramwaj chodzi?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 15:42 przez lukasn26.)
28-05-2014 15:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #5
RE: Tablice w Konstalach
Konstal 105na gop
28-05-2014 15:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #6
RE: Tablice w Konstalach
W tym tramwaju jest jedno ale: jak zmienisz teksturę tablicy to we wszystkich trzech wozach .się zmienią tablice; wchodzisz w folder data/textures/bodajże 0005 i tam masz teksturę. Jak nie 0005 to poszukaj.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 15:53 przez lukasn26.)
28-05-2014 15:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #7
RE: Tablice w Konstalach
I co mam z tym zrobić ? powiedz bo ja nie wiem Sad
28-05-2014 15:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #8
RE: Tablice w Konstalach
A już znalazłeś? Jak tak, to np. edytować w paincie.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 15:59 przez lukasn26.)
28-05-2014 15:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hasisfilip Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 22
Dołączył: May 2014
Reputacja: 0
Post: #9
RE: Tablice w Konstalach
patrz są tablice w texturze a w grze niema

wejdz sobie w 0007 i zobacz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 16:04 przez hasisfilip.)
28-05-2014 16:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #10
RE: Tablice w Konstalach
A, zapomniałem. Ten tramwaj ma coś nie tak z mapowaniem tekstur (nie wiem jak to naprawić). Zobacz sobie wóz w folderze data/trams/gop/2002/tram7.txt i wstaw go sobie na scenerię wcześniej edytując jego tablice. P.S. jak nie wiesz jak podmienić skład to pisz.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2014 16:13 przez lukasn26.)
28-05-2014 16:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS