Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wersja 0.63b
Autor Wiadomość
tramwaj33 Offline
Pieszy

Liczba postów: 3
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 0
Post: #51
RE: Wersja 0.63b
(25-02-2015 12:37)Edward napisał(a):  Sprawdziłem teraz i działa.

Dziękuję tak udało mi się pobrać
26-02-2015 16:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krzychu Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 141
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #52
RE: Wersja 0.63b
Pamiętam, że kiedyś Ra podawał jakiś sposób edycji plików symulatora, dzięki czemu można było np. pozmieniać sobie rodzaje zwrotnic w scenerii. Czy ktoś próbował tym się bawić? Może dałoby się w ten sposób ożywić trochę tą wersję nim wyjdzie całkiem nowy ATS? Można by zwrotnicę z dekoderem przenieść z tej linii odgałęziającej się w lewo (dla linii nieparzystych) na zwrotnice linii odgałęziającej się w prawo tak, aby cała trasa była dłuższa i wprowadzić trochę ruchu na tym skrzyżowaniu, o ile oczywiście autopiloty nie będą się za bardzo zderzać (początkowo przycisk "myjnia" fajnie działał, bo przynajmniej można było rozbitymi wagonami zjechać gdzieś na pętlę i kontynuować symulację).

Klub Sympatyków Transportu Miejskiego
23-07-2015 14:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #53
RE: Wersja 0.63b
Kiedy przycisk Myjnia działał? Chyba w v0.40 Big Grin

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
23-07-2015 21:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krzychu Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 141
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #54
RE: Wersja 0.63b
Przecież dopiero niedawno pojawiła się jego funkcjonalność, chyba od przedostatniej wersji. Najpierw działał nienaturalnie (tramwaj z miejsca ruszał i przenikał przez inne tramwaje), a w następnej wersji Edward poprawił jego działanie, przez co już nie można było go użyć do usuwania rozbitych wagonów z trasy.

Klub Sympatyków Transportu Miejskiego
24-07-2015 00:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #55
RE: Wersja 0.63b
O, to jakoś ominąłem tego njusa. Dzięki, sprawdzę Smile

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
24-07-2015 16:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Paweł1978 Offline
Pieszy

Liczba postów: 1
Dołączył: Nov 2015
Reputacja: 0
Post: #56
RE: Wersja 0.63b
Witam,

mam pytanie a nie udało mi się znaleźć nigdzie odpowiedzi (używając szukajki). Jak można włączyć/ustawić automatyczny ruch tramwajów?
13-11-2015 20:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #57
RE: Wersja 0.63b
Włączasz tramwaj, wyciskasz czuwak, wduszasz gaz a następnie czuwak. Sam będzie się zatrzymywać na przystankach, lecz... Sprawdź sam Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
13-11-2015 20:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #58
RE: Wersja 0.63b
Takie pytanie.

Czekamy na ATS 2 czy na nową wersje bieżącego symulatora?
21-11-2015 19:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Andrew Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 29
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 4
Post: #59
RE: Wersja 0.63b
Na ATS 2.
22-11-2015 14:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS