Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wersja 0.63b
Autor Wiadomość
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #1
Wersja 0.63b
- Dodano wyłącznik nadmiarowy. Jest to bezpiecznik zabezpieczający silniki przed podaniem zbyt dużego prądu przez nadmierne wduszenie nastawnika jazdy, przy niewielkiej prędkości. Bezpiecznik rozłącza jazdę - gdy to się stanie, by ruszyć trzeba zatrzymać wagon i ustawić nastawnik w pozycji <<0>>.
- Dodano możliwość ustawiania lusterek
wewnętrzne:
poziomo: shift+insert, shift+home
pionowo: shift+page up, shift+page down
zewnętrzne:
poziomo: shift+del, shift+end
- Wyciszono dźwięk przetwornicy.
- Zmieniono ekran startowy, dodano pasek postępu, wyświetlane są losowe obrazki oraz porada dnia
24-12-2013 23:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cxxiv Offline
Pieszy

Liczba postów: 1
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 0
Post: #2
RE: Wersja 0.63b
Jaki jest procent zaawansowania prac nad kolejną wersją symulatora?
21-01-2014 11:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #3
RE: Wersja 0.63b
67,5%
21-01-2014 20:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Wersja 0.63b
Mam pytanie, czemu ze strony ATS nie da się pobrać repaintów np. poznańskiego Konstala 105Na? Pobrać mi się udało tylko drugą wersję Ufobulwy.
28-01-2014 08:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #5
RE: Wersja 0.63b
Edward możesz poprawić link na samym dole strony ? Jak chciałem pobrać to pojawiają mi się nazwy wszystkich przełączników... Repaint z Poznania jak coś.
28-01-2014 09:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #6
RE: Wersja 0.63b
Mam pytanie odnośnie najnowszej wersji ATS będącej w opracowaniu, czy jest szansa na dłuższe perony przystankowe? Np. takie by zmieścił się przy nch Konstal 105Na razy trzy?
29-01-2014 14:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #7
RE: Wersja 0.63b
Jest.
31-01-2014 02:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #8
RE: Wersja 0.63b
Pozwolę sobie to tutaj zostawić.
W Krakowie symulator bardzo ładnie się rozwija? @Edward, to również Twoja robota czy ich?
http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/DWOZ-9FVFAJ

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
31-01-2014 15:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #9
RE: Wersja 0.63b
Oprogramowanie to mój prototyp ATS2.
31-01-2014 19:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Komisarz Ryba Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #10
RE: Wersja 0.63b
Edwardzie, czekamy na więcej informacji. Może znowu powstanie "Grupa"?

PS. Z tej strony Skold. Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2014 22:44 przez Komisarz Ryba.)
31-01-2014 22:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS