Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z rozdzielczością.
Autor Wiadomość
Maciek Kolejarz Offline
Pieszy

Liczba postów: 1
Dołączył: Jul 2018
Reputacja: 0
Post: #1
Tongue Problem z rozdzielczością.
Cześć. Mam problem, gdyż po włączeniu symka w trybie pełnoekranowym program się nie odpala, a jak odznaczę w konfiguracji - odpala i śmiga. Jak to naprawić?
24-07-2018 16:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Eqest Offline
Pieszy

Liczba postów: 5
Dołączył: Jul 2018
Reputacja: 0
Post: #2
RE: Problem z rozdzielczością.
Najwyraźniej problem jest po stronie karty graficznej bo u mnie n pelnoekranowym śmiga. Włączy symka w rozdzielczości swojego ekranu. Powinien być efekt pełnoekranowości.

[Obrazek: 1JR9QAZ.jpg]
Wesprzyj niezależne media prawicowe! [KLIK]
25-07-2018 10:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Artegor Offline
Dyspozytor zajezdniowy

Liczba postów: 5
Dołączył: Sep 2017
Reputacja: 1
Post: #3
RE: Problem z rozdzielczością.
A jaką masz rozdzielczość ekranu ustawioną?
25-07-2018 17:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS