Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repaint do poznańskiej 105.
Autor Wiadomość
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #1
Repaint do poznańskiej 105.
Mam pytanie, czy mógłby ktoś udostępnić mi repaint do poznańskiego Konstala 105Na?
Poszukuję nadal repiantu do Konstala 105Na Kraków linii cztery. Krakowska 'czternastka' jest świetna.
29-01-2014 14:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
105N-666 Offline
Pieszy

Liczba postów: 3
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #2
RE: Repaint do poznańskiej 105.
Na modelu Śliwka możesz sobie sam zmienić linię i kierunek korzystając z niezwykle profesjonalnego programu Microsoft Paint.
13-02-2014 12:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
105Na-1260 Offline
Pieszy

Liczba postów: 5
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 1
Post: #3
RE: Repaint do poznańskiej 105.
W którym można osiągnąć najwyżej coś takiego:

[Obrazek: 1798827_675367882536330_848290993_n.jpg]
13-02-2014 19:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #4
RE: Repaint do poznańskiej 105.
105Na-1260 fakt że Paint jest kijowy ale czasem z niego korzystam we własnych celach i wychodzą mi całkiem fajne repainty np. wyszła mi dzisiaj całkiem ładna gdańska techniczna stopiątka (9001).
13-02-2014 20:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Sucharek24PL Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2014
Reputacja: 0
Post: #5
RE: Repaint do poznańskiej 105.
Jak się wie do czego służą poszczególne funkcje to można zrobić coś ciekawego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2014 16:53 przez Sucharek24PL.)
30-04-2014 13:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #6
RE: Repaint do poznańskiej 105.
O ile Paint w systemach niższych niż Vista był bardzo prymitywny, to ten od 7-mki w górę ma nawet sporo ciekawych funkcji.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
30-04-2014 18:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #7
RE: Repaint do poznańskiej 105.
W Windows 95 ludzie się zastanawiali do czego jest ten program, bo ktoś powiedział że może do grafiki, ale graficy powiedzieli że na pewno nie.

Inna sprawa że mam znajomego, który pokazał mi co narysował na komputerze (pierwszy raz w życiu, niedawno upił komputer) przez miesiąc. No to całkiem całkiem mu wyszło, poza fajną grafiką całkiem niezłe gradienty itd. Jak zapytałem w jakim programie i odpowiedział że w paincie, bo tylko go widział, to nabrałem respektu. Big Grin
30-04-2014 18:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Anton Offline
Pasażer bez biletu
*

Liczba postów: 407
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 9
Post: #8
RE: Repaint do poznańskiej 105.
W Win 3.1 był Paintbrush. Wink

(30-04-2014 18:51)Edward napisał(a):  pierwszy raz w życiu, niedawno kupił komputer

Jak niezwykłe jest widzieć takich ludzi w naszych czasach. Smile

Za niezależne może się uważać tylko to państwo, przeciwko któremu jankesy i ich satrapowie wprowadzili sankcje.
30-04-2014 19:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS