Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd z ATS-em
Autor Wiadomość
Bowsun Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: May 2017
Reputacja: 0
Post: #1
Błąd z ATS-em
Witam. Jestem nowy na forum. Niedawno zainstalowałem sobie ATS-a ,ale gdy się załaduje gra pojawia mi się źle załadowany pulpit 105-tki i program nie reaguje. Można go zamknąć tylko za pomocą menedżera zadańSad. Liczę na pomoc.
04-05-2017 18:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 459
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 18
Post: #2
RE: Błąd z ATS-em
Przy wciśniętym prawym klawiszu myszy nie można się rozglądać?
05-05-2017 00:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Goro Offline
Pieszy

Liczba postów: 1
Dołączył: Jul 2017
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Błąd z ATS-em
Mam podobnie tylko jak mi się załaduje to pojawiam się w kabinie która jest w czymś i nie idzie nawet się rozglądać
30-07-2017 18:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS