Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd po wgraniu 105n
Autor Wiadomość
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #1
Błąd po wgraniu 105n
Lukasn26 mam problem ze 105n którą wgrałem z twoją instrukcją. Po włączeniu gry
pojawiają się lewitujące kontrolki, przełączniki i przyciski z pulpitu. Wyślę ci zdjęcie z błędu na PW

Nie mogę wysłać załącznika w prywatnej wiadomości.

Próbowałem, ale nie ma możliwości

Poznańskie tramwaje są fajne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2016 19:56 przez DieKonstal.)
17-12-2016 19:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Błąd po wgraniu 105n
A w pliku trams.txt dodałeś linijkę czy ją zamieniłeś? Tongue
Powinieneś mieć w tym pliku 23 linijki (jak masz za dużo, wywal ostatnie).

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
17-12-2016 20:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #3
RE: Błąd po wgraniu 105n
Ja zastąpiłem tą linijkę odpowiadające za drezynę.

Poznańskie tramwaje są fajne
18-12-2016 10:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Błąd po wgraniu 105n
Ta, to znaczy że albo źle wypakowałeś, albo o czymś zapomniałem. Zobaczę przed południem jeszcze czy czegoś nie zapomniaľem.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
18-12-2016 10:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #5
RE: Błąd po wgraniu 105n
Zapomniałem czegoś; wypakuj do data.


Załączone pliki
.zip  aaaaa.zip (Rozmiar: 161,9 KB / Pobrań: 5)

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
19-12-2016 13:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #6
RE: Błąd po wgraniu 105n
Ok, teraz działa. Smile Dzięki

Poznańskie tramwaje są fajne
19-12-2016 15:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #7
RE: Błąd po wgraniu 105n
Nie ma za co Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
19-12-2016 17:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #8
RE: Błąd po wgraniu 105n
Przerobiłem go na Poznański i ciekawie się prezentuje

Poznańskie tramwaje są fajne
19-12-2016 17:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #9
RE: Błąd po wgraniu 105n
Oczywiście oryginał (Bodajże GOP lub Gdańsk) Mam zapisany na Pendrivie

Poznańskie tramwaje są fajne
19-12-2016 19:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS