Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repaint
Autor Wiadomość
666relacja Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Dec 2016
Reputacja: 0
Post: #1
Question Repaint
Ktos powie jak to sie robi?, bo jak podmieniam tekstury to mi sie zmieniaja od kół. XD Undecided
10-12-2016 21:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Repaint
A o jakie repainty chodzi?
Polecam temat: http://d6team.com/atsforum/showthread.php?tid=28

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
12-12-2016 21:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
666relacja Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Dec 2016
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Repaint
Chodzi mi o takie do 105n warszawskie, ale to sie baguje ;( xD
28-12-2016 20:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Repaint
Hmm, opisz dokładniej na PW Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
28-12-2016 22:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS