Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przetwornica i problem z grą
Autor Wiadomość
Busix Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 0
Post: #1
Przetwornica i problem z grą
Witam!
Pobrałem dziś ATS'a. Przyciski przetwornicy nie reaguje na kliknięcia. Czy można to jakoś naprawić ?
Dodam,że problem występuje w wersji 0.63b. W 0.57 działa bez problemu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2016 22:19 przez Busix.)
15-10-2016 21:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #2
RE: Przetwornica i problem z grą
W każdym wagonie tak jest?

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
17-10-2016 19:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #3
RE: Przetwornica i problem z grą
Jak jest ukrotniony to przetwornica jest sterowana z pierwszego wagonu.
18-10-2016 09:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Busix Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Przetwornica i problem z grą
Już działa wszystko...mam pytanie gdzie dodać nowe tramwaje? Bezpośrednio do folderu trams?
19-10-2016 19:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS