Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wgrać tramwaj do ATS?
Autor Wiadomość
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #31
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
W ramach jednego z moich filmów z ATSa nagrałem poradnik jak zaimplementować na scenerie tramwaj który nie jest domyślnie do wyboru. Może się komuś przyda.



24-03-2016 22:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #32
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Mogłeś nagraç z bulwą, bo tu różnica nie jest wielka, przeciętny zjadacz chleba by jej nie zauważył Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
25-03-2016 08:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #33
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Ten był akurat w ramach jednego z moich filmów na moim kanale (Jest wyżej napisane) gdzie prezentowałem właśnie tego rodzynka.
Do Bulwy to wygląda tak samo, tyle że przepisuje się ścieżkę do tramwaju który w folderze trams jest w folderze szczecin. Ot cała filozofia, jeśli zajdzie taka potrzeba to mogę nagrać.
25-03-2016 12:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #34
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Można by było zrobić plik tekstowy, który opisuje ścieżki danych tramów np:
Bulwa: data/trams/poland0000/szczecin00/y2006(bodajże)/t1055.txt .

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
25-03-2016 13:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #35
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
A to nie wystarczy popatrzeć na ten pasek u góry jak się przegląda foldery? Big Grin
25-03-2016 13:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #36
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Ale nie każdy wie za jaki tramwaj odpowiada dany wpis Tongue

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
25-03-2016 15:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #37
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Chodzi ci co gdzie który stoi?
25-03-2016 18:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #38
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Nie. Chodzi o to, żeby oznaczyć jaki ma wpis dany tramwaj, np. GT6, GT8, Bulwa, 105N-ki, N-ki itd.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
25-03-2016 19:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #39
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Ty chyba mnie podświadomie zachęcasz bym znowu zrobił coś dla naszej społeczności Tongue
25-03-2016 21:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #40
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Nie no, ja też mógłbym to zrobić, nie ma dla mnie najmniejszego problemu Wink A ten plik gdzie co stoi mógłbyś wstawić tu na forum. Aha, te ostatnie tramy które za nic nie odpowiadają możesz spokojnie wywalić, nic się nie stanie.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2016 08:04 przez lukasn26.)
26-03-2016 08:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS