Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wgrać tramwaj do ATS?
Autor Wiadomość
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #21
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Plik z numerami linii jest w katalogu eso i jest to plik 105_linie.tga. Tyle, że jak zmienisz numery na białe to w każdym tramwaju będą białe. Można też namalować numer i trasę prosto na teksturze tramwaju
- w 105 Śliwka się da, nie wiem jak w bulwie Lexa, w PCC też się da, w helmutach również.
- do enki można napisać trasę, tarczę z numerkiem, której oryginalnie nie ma, kiedyś zrobiłem, mogę podrzucić.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
30-04-2015 09:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KacperLFC Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #22
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
A w jakim programie należy otworzyć ten plik 105_linie.tga.?
30-04-2015 15:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #23
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Np. picassa.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
30-04-2015 19:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk14 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 14
Dołączył: Jul 2015
Reputacja: 0
Post: #24
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Czy jest jakiś sposób na wgranie nowego tramwaju do ATS i nie usuwanie starego?
04-07-2015 21:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #25
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
To wyższa szkoła jazdy.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
07-07-2015 13:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AdwekPL Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 0
Post: #26
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Mi dalej nie działa, jak robię to z instrukcją lukasn26. Zamiast mojego modelu, jest ten dziwny tramwaj bez kokpitu.
16-08-2015 21:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #27
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
A który tramwaj wgrywasz, jaką masz wersję ATS?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
17-08-2015 06:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
AdwekPL Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 0
Post: #28
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Wersja ATS, jest najnowsza, czyli 0_63b. Model, to jest ten, ze Szczecina. Jest już pulpit, tylko nie działający.
18-08-2015 12:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
LodzkiBus Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 50
Dołączył: May 2014
Reputacja: 2
Post: #29
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Bo może w pliku trams.txt w folderze mapy Gdańska Fikcyjnego masz źle wpisane.
18-08-2015 14:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #30
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Powinno być data//trams//poland0000//szczecin00//y2006//t1055.txt

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
18-08-2015 19:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS