Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wgrać tramwaj do ATS?
Autor Wiadomość
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #11
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Proszę bardzo.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
29-07-2014 08:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kacper27 Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #12
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
ja nadal nie rozumiem jak wgrać inne składy, czy ktoś mógłby mi to objaśnić na zdjęciach ekranu?
20-04-2015 19:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #13
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
A może być jutro? Piszę z telefonu Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
20-04-2015 19:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kacper27 Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #14
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
(20-04-2015 19:55)lukasn26 napisał(a):  A może być jutro? Piszę z telefonu Wink

jak najbardziej Smile
20-04-2015 20:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #15
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
No to po historii i polskim, dziwi mnie że nie było rozprawki tylko opowiadanie Smile Postępujesz tak:
1. Otwierasz folder ATS,
2. Wchodzisz w /data,
3. Otwierasz folder /trams,
4. Otwierasz /poland0000,
5. Otwierasz np. /szczecin00,
6. Otwierasz y2006
7. Kopiujesz nazwę t1055,
8. Cofasz się do /data, otwierasz /maps,
9. Otwierasz /gdansk0000,
10. Otwierasz trams.txt,
11. Zamieniasz linijki 1-szą i 4-tą na ścieżkę dostępu zależną od folderu lokalizacji (! Tu jest błąd bo zamieniłem 3-cią linijkę a nie 4-tą. Weźcie to pod uwagę!)
12. Zapisujesz, odpalasz ATS, cieszysz się nowym składem Smile
P.S Mogą być drobne różnice w zawartości ze wzgl. na to że sam towrzę małe dodatki dla siebie. Ktoś chętny to na PW (nowe dźwięki, teksturki nowych składów itp.)


Załączone pliki Miniatury
                                                               

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2015 06:20 przez lukasn26.)
21-04-2015 12:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #16
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
No lukasz postarales sie ale bez skrinow nie ogarnalbym ptk. 7-11 (pod warunkiem ze mialbym takie doswiadczenie jak kacper , troche niejasno napisales ale jest ok. Jak jednak kacper nie ogarnie(sz) to nagram tutorial.
25-04-2015 08:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KacperLFC Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #17
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
A da rade coś zrobić, aby bardziej widoczny był numer linii?
29-04-2015 14:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #18
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Jak bardziej widoczny?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
29-04-2015 16:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KacperLFC Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #19
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
Tak żeby ten mały kasetonik na górze ( z numerem linii) miał tło np. w białym kolorze.

[Obrazek: Bez%C2%A0tytu%C5%82uQwiUh.png]
29-04-2015 17:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #20
RE: Jak wgrać tramwaj do ATS?
To jest chyba wada modelu, niech wypowie się ktoś kto wie o tym coś więcej bo tylko ten wóz tak ma.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
29-04-2015 19:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS