Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drzwi
Autor Wiadomość
BlackAge Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 0
Post: #1
Drzwi
Witam, ma ktoś pomysł co zrobić żeby boty nie otwierały drzwi pierdyliard razy?
13-10-2016 15:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Drzwi
Pobrać wersjè 0.64 Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
13-10-2016 15:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #3
RE: Drzwi
Włączyć synchronizację pionową w karcie graficznej.
13-10-2016 20:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BlackAge Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Drzwi
Jak to zrobić? W ustawieniach karty graficznej (nie wiem czy dobrze trafiłem) nie mam ustawień 3D
14-10-2016 13:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #5
RE: Drzwi
U mnie jest w Panel Sterowania->Sprzęt i dźwięk->Panel Sterowania NVIDIA i tam można włączyć synchronizację pionową.
Jest to dla kart NVIDIA, dla innych powinno być podobnie, choć dokładnie nie wiem jak jest.
14-10-2016 18:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #6
RE: Drzwi
No patrz, nawet nie wiedziałem, a Ty też mówiłeś że do tego nie doszedłeś Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
15-10-2016 07:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BlackAge Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 0
Post: #7
RE: Drzwi
Niestety ja mam bardzo niszową kartę graficzną, w ustawieniach można sb zmienić tylko rozdzielczość i kolorki. (karta Intel z jakimś Family)

Może jest jakiś program lub coś innego co pozwoli mi włączyć synchronizacje pionową?
Edward, jak robiłeś ATS to mogłeś w ustawieniach dać opcję V-Sync...
27-10-2016 14:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #8
RE: Drzwi
Nie wiem czy by ta funkcja działała na kartach Intela. Jak ktoś miał problem z ATS to ponad 95% problemów było na kartach Intela, te karty nie nadają się do grafiki 3d - one służą tylko do przeglądania internetu, jak mi powiedział anonimowy pracownik tejże firmy.
27-10-2016 22:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BlackAge Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 0
Post: #9
RE: Drzwi
Bez przesadyzmu, np. GTA i inne gry 3d mi chodzą normalnie Tongue
03-11-2016 13:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #10
RE: Drzwi
Bo sterownik rozpoznaje znane tytuły i ma dla nich specjalnego case'a żeby się nie wywalił.
03-11-2016 15:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS