Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak zmienić linię
Autor Wiadomość
mnichu303 Offline
Pieszy

Liczba postów: 3
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 0
Post: #1
jak zmienić linię
mam pytanko jak w ats-ie zmienić linię
18-09-2016 17:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #2
RE: jak zmienić linię
"l"
18-09-2016 17:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mnichu303 Offline
Pieszy

Liczba postów: 3
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 0
Post: #3
RE: jak zmienić linię
o a kolejna sprawa jak jest na fikcyjnym gdańsku linia bodajże 1 to czemu jak wyjadę za drugi przystanek od pętli dworzec pkp to mi się pasażerowie nie spawnujją
30-09-2016 20:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: jak zmienić linię
Bo w tym ATS jest tylko jedna linia niestety.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
30-09-2016 20:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #5
RE: jak zmienić linię
A da się jakoś "aktywować" te przystanki?

Poznańskie tramwaje są fajne
15-12-2016 16:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #6
RE: jak zmienić linię
Niestety na tą wersję nie Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
15-12-2016 22:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS