Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tworzenie obiektów
Autor Wiadomość
janek044 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0
Post: #1
Tworzenie obiektów
Potrafi ktoś może dobrze i dokładnie wytłumaczyć zapisywanie modeli i tekstur obiektów do ATS'a bo dokumentacja deweloperską nie okazała się zbyt pomocna...

Byłbym wdzięczny Smile

Pozdrawiam,
Janek
09-02-2016 22:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Tworzenie obiektów
Konwenter jak masz to nie powinno być problemów.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
10-02-2016 07:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
janek044 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Tworzenie obiektów
Konwertej z obj. do .eso ? A co z całą ogranizacją folderów, plików itd. ? O to mi raczej chodzi Wink
10-02-2016 08:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Tworzenie obiektów
Ja nie wiem... Ty coś zaproponuj Big Grin

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
10-02-2016 16:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #5
RE: Tworzenie obiektów
Jakieś konkretne pytanie może?
10-02-2016 19:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
janek044 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0
Post: #6
RE: Tworzenie obiektów
1. Jak mam podać pozycję x, y i odległość od ulicy - a raczej jakie wartości ?
2. Jak można sprawdzić czy obiekt wygląda Ok w ATS'ie ?
11-02-2016 11:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS