Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dok. techniczna kom. tramwajowej w Toruniu
Autor Wiadomość
janek044 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0
Post: #1
Dok. techniczna kom. tramwajowej w Toruniu
Witam,

Jakiś czas temu zwróciłem się do MZK w Toruniu o udostępnienie całkowitej dokumentacji technicznej komunikacji tramwajowej w Toruniu, która będzie mi potrzebna do rozpoczęcia prac nad mapą tramwajową Torunia w symulatorze. Kiedy te materiały zostaną do mnie wysłane, oczywiście je tutaj udostępnię.

Przy okazji, zwrócę się do wszystkich z prośbą, mianowicie - jeśli ktoś posiada jakiekolwiek materiały (zdjęcia, mapy itp.) związane z komunikacją tramwajową lub infrastrukturą drogową w Toruniu to prosiłbym o podesłanie. Serdecznie dziękuję Smile

Pozdrawiam,
janek044
09-01-2016 00:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ra_ Offline
Budowniczy
*

Liczba postów: 69
Dołączył: Nov 2015
Reputacja: 5
Post: #2
RE: Dok. techniczna kom. tramwajowej w Toruniu
Ja mam narysowany Toruń Główny i Kluczyki w Rainsted. Miałem tylko problem z dojściem do ładu z wysokościami, bo była różnica 5m pomiędzy poziomnicami na mapie topograficznej a profilem pionowym wg schematu stacji. Obecnie można by to porównać jeszcze z NMT-100, ale nie miałem na to czasu. Tory tramwajowe też zacząłem kawałkiem rysować, ale raczej nie dużo. W zasadzie to najlepiej by było wczytać wszystko ponownie z UMP-pcPL, powinno już być dużo dokładniejsze niż te 6 lat temu.
09-01-2016 09:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
janek044 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 15
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Dok. techniczna kom. tramwajowej w Toruniu
Ja rozpoczynam prace na pętli Wschodnia (linia 3) a Toruń Główny i Kluczyki nie są potrzebne do odwzorowania sieci tramwajowej, iż żadne tory tramwajowe tam nie sięgają Smile Na jakim odcinku zacząłeś rysować tory tramwajowe ?
10-01-2016 19:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




ATS Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS