Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boty na przystankach
Autor Wiadomość
ats Offline
Pieszy

Liczba postów: 8
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 0
Post: #1
Boty na przystankach
Witam, może ktoś ma poprawkę do ATS dzięki której boty na przystankach nie otwierają/zamykają po kilkanaście razy drzwi? Jeden użytkownik napisał że w przeróbce 0.64b ( http://d6team.com/atsforum/showthread.php?tid=192 ) ten problem zniknął - niestety link wygasł.
24-12-2015 19:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Boty na przystankach
U nnie linki działają.
Nie masz czasem jakiego bana na EU07?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2015 22:52 przez lukasn26.)
24-12-2015 22:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #3
RE: Boty na przystankach
Trzeba włączyć synchronizację pionową na karcie graficznej (V-sync).
25-12-2015 10:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ats Offline
Pieszy

Liczba postów: 8
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Boty na przystankach
Edward, żart?

lukasn26, pobrałem tą wersje i przez te zmienione modele mam zmniejszone FPS, próbowałem zamienić tekstury i modele z mojej wersji ale potem tramwaje dziwnie wyglądały. Później sprawdze boty, tylko że przez te modele będzie trudno.
25-12-2015 12:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #5
RE: Boty na przystankach
Spróbuj pogrzebać w ustawieniach detali, lusterek itd. U mnie chodzi płynnie. Jaki masz sprzęt?

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
25-12-2015 16:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS