Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wersja 0.64b
Autor Wiadomość
krzychu Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 141
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #21
RE: Wersja 0.64b
A ja tak mam z N-kami.

Klub Sympatyków Transportu Miejskiego
14-01-2016 22:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #22
RE: Wersja 0.64b
Faktycznie, eNki pamiętam mają podobny problem (Z tą różnicą że nie sprawdzałem tego specjalnie).

Jeśli chodzi o eNkę to z nią i tak jest coś nie tak. Mianowicie kiedy puszcza się ją na Bota to ona jedzie na pełnym gazie i nawet jak stoi przed nią tramwaj to sruu w niego i po graniu. Aż przydomek szalona eNka otrzymała ode mnie Tongue
14-01-2016 23:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #23
RE: Wersja 0.64b
Problem botów w starym ATS polega na tym że nie widzą innego tramwaju za zakrętem - tylko na prostej.
15-01-2016 00:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krzychu Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 141
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #24
RE: Wersja 0.64b
Na prostej boty też potrafią wjechać, szczególnie w tramwaj lub skład prowadzony ręcznie. Nawet jak się zatrzymają w bezpiecznej odległości, to jednak dalej powolutku pełzną do przodu i w końcu dochodzi do kolizji Smile
Jest też kilka wagonów, które w ogóle nie zatrzymują się na przystankach, np. drugi wagon składu startowego. Chyba mają gdzieś ustawiony atrybut wagonu technicznego, w starterze Rainsted można to zmienić, ale nie sprawdzałem, czy to pomaga.

Klub Sympatyków Transportu Miejskiego
15-01-2016 00:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #25
RE: Wersja 0.64b
(15-01-2016 00:25)Edward napisał(a):  Problem botów w starym ATS polega na tym że nie widzą innego tramwaju za zakrętem - tylko na prostej.
No właśnie szalona eNa nawet na tej długiej prostej między Dworcem a... Jak ten przystanek się nazywał... A, tak. Między Dworcem a aleją Grunwaldzką jedzie sruu do przodu. Jakby torów nie było to by pewnie też jechała.
15-01-2016 13:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #26
RE: Wersja 0.64b
U mnie chodzi ok

Poznańskie tramwaje są fajne
14-12-2016 17:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #27
RE: Wersja 0.64b
A da się wgrać szybkowca do wersji 0.63b?

Dałby ktoś instrukcję obrazkową?

O ile w ogóle można

Poznańskie tramwaje są fajne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2016 20:56 przez DieKonstal.)
14-12-2016 20:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #28
RE: Wersja 0.64b
A jaka to różnica? Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
15-12-2016 10:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #29
RE: Wersja 0.64b
W 0.63b znudziła mnie 105na Śliwka i chciałbym pojeździć szybkowcem, a wersja 0.64 Mi się buguje

Poznańskie tramwaje są fajne
15-12-2016 16:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #30
RE: Wersja 0.64b
I szybkowiec jest ładniejszy

Czy trzeba grzebać coś w plikach, czy zmienić tylko teksturę?

Poznańskie tramwaje są fajne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2016 18:03 przez DieKonstal.)
15-12-2016 17:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS