Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak numerów linii w tramwajach: N, UV.
Autor Wiadomość
patryk14 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 14
Dołączył: Jul 2015
Reputacja: 0
Post: #1
Brak numerów linii w tramwajach: N, UV.
Czemu w tych tramwajach nie ma na zewnątrz tych numerów linii które zmienia się klawiszem l?
20-07-2015 16:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Brak numerów linii w tramwajach: N, UV.
Bo ktoś nie zrobił i tyle.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
20-07-2015 18:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk14 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 14
Dołączył: Jul 2015
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Brak numerów linii w tramwajach: N, UV.
Te numery są tylko jakby niewidzialne.
20-07-2015 19:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS