Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy tabor
Autor Wiadomość
kacper27 Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #1
Exclamation Nowy tabor
Czy może mi ktoś powiedzieć jak dodać/zmienić tabor w podstawowej wersji ATS?
Pobrałem v0.63b i mam tam tylko zwykłego Konstala 105-tke. W plikach gry znalazłem foldery z innymi pociągami. Jak to zmienić?

Drugie pytanie.
Jak zmienić malowanie, trasę i nazwy przystanków i linii?
20-04-2015 17:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Nowy tabor
Wystarczy poszukać, temat jak wgrać tramwaj do ats, a jeśli chodzi o malowanie tramów to wchodzisz w folder textures i wybierasz np. 0000005 i edytujesz teksturę w np. Paincie. Linię zmieniasz klawiszem L a nazwy przystanków masz w folderze z mapą np. data/maps/gdansk0000 i któryś z plików o ile dobrze pamiętam Smile

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2015 19:00 przez lukasn26.)
20-04-2015 18:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kacper27 Offline
Pieszy

Liczba postów: 4
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Nowy tabor
(20-04-2015 18:58)lukasn26 napisał(a):  Wystarczy poszukać, temat jak wgrać tramwaj do ats, a jeśli chodzi o malowanie tramów to wchodzisz w folder textures i wybierasz np. 0000005 i edytujesz teksturę w np. Paincie. Linię zmieniasz klawiszem L a nazwy przystanków masz w folderze z mapą np. data/maps/gdansk0000 i któryś z plików o ile dobrze pamiętam Smile

gdzie poszukać ten temat? na forum?
20-04-2015 19:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Nowy tabor
Tak, w dziale Pomoc doraźna.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
20-04-2015 19:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS