Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Autor Wiadomość
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #41
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Jest ale nie skończony
22-02-2014 17:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #42
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Mnie głównie chodzi o zenętrzną teksturę wagonu. Podejrzewam, że bazuje on na szczecińskim. Czy możnaby liczyć na udostępnienie tego repaintu, tak jak piszę głównie chodzi mi o wygląd zewnętrzny.
25-02-2014 17:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #43
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
and ale 105Na-1260 go MOŻE wyda jak Edward skończy nowy system obiektów bo latem coś o tym wspominał że go poprawił
EDIT:
Jak chcesz to ci mogę podesłać parę moich prowizorycznych repaintów do "Bulwy" i 105 Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2014 20:14 przez Impuls.)
25-02-2014 20:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Błażej Offline
Motorniczy RK-3 Bytom

Liczba postów: 4
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 0
Post: #44
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
To opublikuj swoje repainty. Jestem ich bardzo ciekaw.
26-02-2014 19:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #45
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Błażej 2 bulwy były na starym forum i Gdańska 105 też. (Szczecińska Bulwa i 105Na Gdańsk są na http://ats.d6team.com/index.php?j=1 w dziale z obiektami.)
26-02-2014 22:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #46
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Czy ktoś wie czym się różni Konstal 105N2k od Protrama 105NWr, poza firmą, która je robiła?
Czy w nowej wersji będzie może ten tramwaj ze zdjęcia (chyba to jest ten Protram?)

Jak dodać napisy na wyświetlaczach linii w bulwie (tych zewnętrnych)?


Załączone pliki Miniatury
   
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-02-2014 18:43 przez and9444.)
28-02-2014 18:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #47
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Autor bulwy zrobił ją tak żeby nie można było dodać napisu na wyświetlacz z resztą wszystko to było dokładnie opisane na starym forum w wątku o Bulwie. Edwardzie może przeniesiesz kilka tematów ze starego forum dotyczących nowego taboru w ATS ?
28-02-2014 21:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #48
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Ten wątek jest bardzo duży i w 90% nieaktualny, poza tym stare linki nie działają. Nie znalazłem w nim wyjaśnienia odnośnie UV-ki.
01-03-2014 11:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Helmutek Offline
Swing Voznik
*

Liczba postów: 73
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 5
Post: #49
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Przepraszam, że odkopuje stare tematy, ale chciałbym się zapytać czy ktoś ma repaint do jakiej kolwiek Pesy, i do jakiegos Duwaga, tylko że z ''podwójnym pantografem''?

(15-01-2014 07:30)and9444 napisał(a):  Czyli, jak na razie nikt nie robił repaintu do Norymbergi. Szkoda też, że w ATS nie ma wagonu B4, a poza tym to nie całkiem prawda, że te Gt6 nie miały gniazd wysokiego napięcia. Gt6 + B4 były łączone ze sobą za pomocą kabla biegnącego po zaczepie, natomiast Rotax e1 + c3 mają takie gniazda, jak konstal, tylko, że pojedyncze.
Może się pokuszę o zrobienie Norymbergi, ale nie za bardzo wiem, jak. Dlatego wybrałem inne rozwiązanie.

Ale jeżeli by ktoś miał, to może byc nawet niedokończony.

A czy ktoś wie, jakie Pesy będą jeździły po Krakowie? CZy to będą te typu Swing (pięcioczłonowe), które jeżdżą już w Gdańsku, Warszawie, Poznaniu i zdaje się, że w Częstochowie.

JA zrobiłem sobie kiedyś takie dwie wersje helmuta.
Nie są może najlepsze, ale zawsze jakaś odmiana

a mógłbyś mi te dwie tekstury z tymi tramwajami przesłać na maila jakub.stepien@interia.pl ?

I have enormous respect for people who liquidated the tram lines to Aleksandrów, Rzgów and Tuszyn...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2014 21:16 przez Helmutek.)
08-07-2014 21:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #50
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
W ATS takiego modelu nie ma ale są do Trainza na stronie PTram 2 Pesy (Warszawska i Bydgoska) oraz kilkanaście różnych Helmuntów.

Zapewne chodziło tobie o takiego GT8 : http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?i...ba472c7614
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2014 21:37 przez Impuls.)
08-07-2014 21:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS