Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Autor Wiadomość
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #21
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
A gdzie i co trzeba dopisać?
29-01-2014 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Błażej Offline
Motorniczy RK-3 Bytom

Liczba postów: 4
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 0
Post: #22
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Zrób tak:
1.Otwórz data\objects\vehi\main_set\00000001vs0001 i edytuj notatnikiem plik d0.txt.
2.Znajdź w nim wszystkie fpisy zaczynające się od wyrazu light.
3.Otwórz ponownie plik do.txt w data\objects\vehi\main_set\00000007vs0001 i wklej na końcu dokumentu. (przed wyrazem "eof" na końcu dokumentu. To ważne inaczej może nie zadziałać).
29-01-2014 20:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #23
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
A nie ma Pan moe repaintu do 'czwórki'?
30-01-2014 15:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #24
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Mam pytanie, czy wie ktoś jak zrobić, żeby pantograf 0005vp0001 zamontować w taki sposób, aby był nie > (do kierunku jazdy) tylko <(także w stronę kierunku jazdy). Powiem prściej chodzi mi o to, żeby go zamontować, tak jak w Pesach Swing.
02-02-2014 16:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #25
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
W starym ATS chyba trzeba zrobić odwrócony obiekt.
04-02-2014 12:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #26
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Mam pytanie, czy istnieje repaint do krakowskiego stozłomka lini cztery w wersji takiej, jak pliki z folderu textures?
05-02-2014 15:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #27
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Mam pytanie, czy wersja 0.63 będzie działała na Windowsie 8?
06-02-2014 11:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #28
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
U mnie działa.
06-02-2014 12:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #29
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Dziekuję za odpowiedź. Na siódemce też działa nieźle. Mam pytanie, pamiętam, że na tsarym forum była dyskusja nad repaintem do Kosntala 102Na. Czy ma Pan m,oże repaint do niego?
Nieukrywam, że jak do szkoły jeździ się 105Na i w symulatorze też, to ten tramwaj nudzi. A czy była w ATS kiedyś doczepa do Gt6? (wagon B4).

Chciałem tylko jeszcze powiedzieć, że wagony 102NA też miały gniazda wysokiego napięcia. Myślę, że w dokumentacji, którą Panowie zbierają do modelu w ATS będzie o tym mowa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2014 14:54 przez and9444.)
06-02-2014 14:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #30
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Nie ma repaintu 102Na bo nie ma jego modelu jeszcze.
Od wysokiego napięcia są kable na dachu. O jakich gniazdach mowa?

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
06-02-2014 16:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS