Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Autor Wiadomość
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #11
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Nie, w ATS są tylko zwykłe GT6 i GT8.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
26-01-2014 19:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #12
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Ale chyba krakowski gt6 nie jest niezwykły?
Poszukuję jeszcze tekstury do 102Na.
26-01-2014 20:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Błażej Offline
Motorniczy RK-3 Bytom

Liczba postów: 4
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 0
Post: #13
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Tramwaju 102Na jeszcze nikt nie zrobił. Kafar robił 803N (jeśli mnie pamięć nie myli), ale jeszcze jej nie ukończył.
26-01-2014 21:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #14
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Jest niezwykły bo poza Krakowem to tego w kraju nigdzie więcej nie było Tongue (tzn chyba TŚ coś tam kupiło). A parówczaka zacznę robić jak tylko dostanę materiały.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
26-01-2014 22:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #15
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
A nie ma Pan repaintu do czwórki? Tej ze zdjęcia?
27-01-2014 14:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #16
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Te wagony, których repaint mi Pan wysłał już zostały chyba przerobione na doczepy typu ND. Nie wiem, bo ich nie widuję. Wiem na pewno, że #406 jest przerobiony i jeździ w trójskładzie na linii cztery. #407+#408+#406.
Mam jeszcze pytanie, czy nie ma Pan repaintu do Poznańskiej 105, bo nie wiem czemu, ale nie mogę tego pobrać ze strony. A wrocławska 105 była?

Oto ten skład, o którym mówiłem, tyle, że nie 407+408+406, tylko 408+409+406. 407 też jest doczepą typu 105ND.

Jeszcze jedno zdjęcie składu.


Załączone pliki Miniatury
   
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2014 16:37 przez and9444.)
27-01-2014 16:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #17
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Repaint był robiony dosyć dawno, jak te wagony jeździły w składzie. Poznańskiej 105Na nie mam. Wrocławskiej 105tki o ile pamiętam nie było.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
27-01-2014 16:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #18
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Wie Pan, ja jeżdżę prawie codziennie krakowskimi stopiątkami i najbardziej frapuje mnie Protram. Dziwna konstrukcja. Jednak muszę przyznać, że wolałbym aby Krk kupił Pesy Swing, a nie Twisty. Oczywiście najfajniejsze w MPK Krk są Bombardiery, zwłaszcza NGT8, na którego czekam w ATS, ale podejrzewam, że pierwszy się pojawi NGT6, kursujący także wq Gdańsku w liczbie trzech wagonów. Ale muszę przyznać, że repaint krakowskiej 105 jest chyba jednym z lepszych.

A wagon #405 też jest doczepą. Od numeru #405-#407 zostały przerobione na 105ND.
28-01-2014 08:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
and9444 Offline
Pasażer
*

Liczba postów: 47
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 0
Post: #19
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Mam pytanie, czy w tym repiancie do 'czternastki' nie powinny działać światła i kierunkowskazy? Mi nie działają i domyślam się, że tak może być.
29-01-2014 14:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Błażej Offline
Motorniczy RK-3 Bytom

Liczba postów: 4
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 0
Post: #20
RE: Tramwaje e1+c3 i Konstal 102Na
Światła nie działają w tym repaincie, ponieważ nie zostały dopisane.
29-01-2014 15:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS