Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GOP] Tramwaje Śląskie
Autor Wiadomość
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #11
RE: [GOP] Tramwaje Śląskie
Jeśli chodzi o schemat linii w GOPie to może wykorzystać mapkę użytkownika kolejorz. którego pewno nie znacie (Forum Tramwai Śląskich oraz SkysCraperCity)

http://i.imgur.com/24p4pca.png
29-11-2015 19:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ra_ Offline
Budowniczy
*

Liczba postów: 91
Dołączył: Nov 2015
Reputacja: 7
Post: #12
RE: [GOP] Tramwaje Śląskie
Z ułożeniem torów na ortofotomapach nie ma większego problemu, może poza tym, że jest ich ogrom, a do tego ulice, skrzyżowania itd. Zgrubnie można wykorzystać udostępnione w 2014 roku dane wysokościowe. Jednak moim zdaniem lepiej będzie kupić dokładniejsze dane geodezyjne wzdłuż torów. No i podstawowa sprawa, żeby dało się po tym jeździć...
29-11-2015 20:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #13
RE: [GOP] Tramwaje Śląskie
To do Edwarda Wink

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
29-11-2015 20:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS