Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie mogę odpalić symulatora
Autor Wiadomość
cyyygun Offline
Pieszy

Liczba postów: 1
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 0
Post: #1
Nie mogę odpalić symulatora
Witam, próbowałem wszelkich sposobów...mam win8 próbowałem ze wszelkimi możliwymi zgodnościami itd... uruchamiam i nic się nie dzieje....zero reakcji...Macie jakieś pomysły?
06-02-2015 13:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Nie mogę odpalić symulatora
Wejdź w aplikację Configuration, poszperaj rozdzielczością i odpalisz.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
06-02-2015 13:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Helmutek Offline
Swing Voznik
*

Liczba postów: 73
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 5
Post: #3
RE: Nie mogę odpalić symulatora
Lub odpalaj z folderu, a nie np. z pulpitu.

I have enormous respect for people who liquidated the tram lines to Aleksandrów, Rzgów and Tuszyn...
06-02-2015 20:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS