Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa Elbląga
Autor Wiadomość
Tramwajarz Offline
Pieszy

Liczba postów: 1
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 0
Post: #1
Mapa Elbląga
Dzień dobry Smile

Niedawno pobrałem ATS, lecz z przykrością stwierdzam że działa mi tylko mapa Gdańska i GOP. Elbląg ma trzy wersje czasowe, w dwóch najnowszych pulpit motorowego się nie wyświetla w całości, w najstarszej (bodaj 1980) coś jest złego z wagonem bo na widoku F1 jest widok ze środka wagonu, i nie chce się zmienić.

Z góry dziękuję za wszelkie rady Smile
26-01-2015 17:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Mapa Elbląga
To jest błąd znany i nie lubiany Smile
EDIT: Mój 100 post Smile

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2015 10:36 przez lukasn26.)
27-01-2015 10:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #3
RE: Mapa Elbląga
Zamień zawartością foldery maps/gdansk0000_0000 i maps/elblag0000_xxxx gdzie xxxx to konkrety rok. Wtedy wszystko w Elblągu będzie działać, ale jednocześnie Gdańsk się zepsuje Tongue Tylko do Elbląga musisz dodać plik trams.txt z zawartością podobną do tego z Gdańska, tyle że musi być więcej tramwajów wpisanych Smile

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
27-01-2015 11:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #4
RE: Mapa Elbląga
Kafar pierwszy raz slysze o takim barbarzynstwie Tongue A niby jak wlaczysz atsa jak gdansk bedzie zepsuty? Big Grin
04-02-2015 15:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #5
RE: Mapa Elbląga
Jak się zamieni zawartość folderów to wtedy Elbląg będzie się uruchamiał jako pierwszy.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
05-02-2015 11:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS