Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATS 2
Autor Wiadomość
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #121
RE: ATS 2
U nas w Poznaniu nie ma Bulw. Mamy Modertrans Moderus Alfa

Można by było do ATS 2 dodać tramwaje np.:
-Moderus Alfa
-Moderus Beta

Poznańskie tramwaje są fajne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2016 11:47 przez DieKonstal.)
18-12-2016 11:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krzychu Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 137
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #122
RE: ATS 2
Moderusy Beta to lipa, lepsze od nich były Protramy 205WrAs. A przesiadka z Moderusa do Pesy to już w ogóle szok technologiczny, choć Pesa i tak nie dorównuje pewnie zachodnim, nowoczesnym tramwajom.

Klub Sympatyków Transportu Miejskiego
18-12-2016 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #123
RE: ATS 2
Wiem, bety są okropnie awaryjne.

Poznańskie tramwaje są fajne
18-12-2016 13:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #124
RE: ATS 2
Wydaje mi się, że to jest wątek o ATS2 a nie awaryjnosci Moderusów i Pes
19-12-2016 08:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #125
RE: ATS 2
A mogę gdzieś znaleść taki wątek o awaryjności, itp.

Poznańskie tramwaje są fajne
19-12-2016 16:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #126
RE: ATS 2
Nie ma takowego :0

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
19-12-2016 17:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DieKonstal Offline
Mam Kartę PEKA
*

Liczba postów: 83
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 2
Post: #127
RE: ATS 2
A nie byłoby problemu gdybym takie coś założył? Smile

Poznańskie tramwaje są fajne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2016 17:28 przez DieKonstal.)
19-12-2016 17:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #128
RE: ATS 2
Mam pytanie. Czy torowisko do ATS2 można robić w dotychczasowym TramCAD? Czy musimy czekać na coś nowego?

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
26-12-2016 10:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 494
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #129
RE: ATS 2
Może być robione w TramCAD, aczkolwiek sam eksport wymaga włożenia w niego pewnej pracy. Jeśli trasa będzie realna i dobrze zrobiona (mniemam że Łódź) na pewną ja zaimportuję.
26-12-2016 15:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #130
RE: ATS 2
W porządku. To mogę mieć prośbę w takim razie? Bo odpalam TramCAD i dolny pasek z opcjami znika mi pod paskiem zadań. Chcę zmniejszyć obszar okna, ale on się nie zmienia (rozdzielczość 1024x768, wiem że prehistoryczna)

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
26-12-2016 15:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS