Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Autor Wiadomość
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 328
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 8
Post: #41
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Z tego co widzę to tekstura wnętrza jest na zewnątrz. Sprawdźcie czy to nie błąd z pliku tekstowym wagonu.

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
19-11-2015 17:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 194
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #42
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
A tak swoją drogą, na jakimś ATS (Chyba czystym, nie wiem bo to dawno robiłem) mam takie ślunskie stopiątki

[Obrazek: otAolD8.jpg]
20-11-2015 15:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 9
Post: #43
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
I to sa moje stopiatki. Lekko poprawic config i gotowe. Podeslij tu swoje pliki ts260.txt i ts261.txt
20-11-2015 16:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 194
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #44
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
#260
#261

A tak między nami. Za tą piątkę że od Chorzowa jeździ to w dekiel oberwać powinieneś xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-11-2015 19:19 przez elot360.)
20-11-2015 18:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 9
Post: #45
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Tablica jest zrobiona z foty, kiedys tak piatka jezdzila. Jutro podrzuce configi do tramwajow.
20-11-2015 23:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 194
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #46
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
5 Jeździła tak za czasu robienia trójkąta na Zamłyniu i prac na ul Jagiellońskiej w Bytomiu, a każdy mieszkaniec śląska (A co najmniej większość) wie że standardowa trasa po wsze czasy to Bytom Pl Sikorskiego - Zabrze Zaborze Pętla. Mam nadzieję że masz tego świadomość Smile
21-11-2015 19:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gop26 Offline
Pieszy

Liczba postów: 2
Dołączył: Dec 2017
Reputacja: 0
Post: #47
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
(02-01-2015 11:29)lukasn26 napisał(a):  GOPdriver, czy dźwięk wyłączenia przetwornicy i dzwonka wewnętrznego nie pochodzi z105-tki z TS2014? Tylko szczerze.
EDIT: Czy ktoś pomoże na to:? Wgrane do czystego ATS, nie wiem co może mi pomóc.
Wyłącz oświetlenie OpenGL.
06-01-2018 14:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS