Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Autor Wiadomość
Apsik Offline
Szyna Ri60N

Liczba postów: 6
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 0
Post: #31
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Ok,dzieki Smile
10-01-2015 21:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #32
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Proszę, przed chwilą sprawdzane Smile
Wypakować do /data
Dźwięki są opcjonalne, wymieniłem te najgorszej jakości na moje.
EDIT: Załącznik się nie chce dodać, piszcie na PW z e-mailem to mu wyślę.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
13-01-2015 18:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PrzemekWolw Offline
Alpha Tester i tłumacz w BeamNG.

Liczba postów: 5
Dołączył: Dec 2014
Reputacja: 0
Post: #33
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Jak to naprawić?

Bo mi się coś z teksturami 105 zrobiło po wgraniu tego.

Mój PC:
CPU: Intel Core i5 3470S
GPU: MSI Geforce GTX 660/OC 2GB DDR5
Płyta główna: ZH77A-G41
RAM: 2x Nanya Technology M2F4G64CB8HB5N-CG 4GB

Moja strona:
PrzemekWolw
28-01-2015 14:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #34
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
(28-01-2015 14:07)PrzemekWolw napisał(a):  Jak to naprawić?

Bo mi się coś z teksturami 105 zrobiło po wgraniu tego.

opisz dokladniej, najlepiej zapodaj skrina
29-01-2015 19:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #35
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
!WAZNE!
Ma ktos pliki obj/3ds stopiatki w obecnej wyskalowanej wersji? Zaczalem sie uczyc modelowania i postanowilem troche przerobic stopiatke, dodac kilka brakujacych elementow i przystosowac ja do standardow panujacych obecne w Tramwajach Slaskich. Bylbym tez wdzieczny gdyby ktos zapodal modele przelacznikow itp. Najbardziej razi mnie w oczy ten plaski hebel.
04-02-2015 14:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #36
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Dostałem właściwie tekstury od Łukasza (Dzięki!), i tu już mam pytanie. Czemu każda śląska stopiątka to wagon doczepny bez świateł z przodu...
01-03-2015 16:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #37
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
ne wem.... tu masz good atsa Smile http://eu07.pl/userfiles/23373/priv-ats.zip
01-03-2015 19:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #38
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Odkopie temat bo nadal mam problem... Ściągnięcie ATS od GOPa, zepsute tekstury. Pobranie tekstur od Lukasn26 i zaimplementowanie ich do ATSa od GOPdrivera też nie pomogły. Nadal mam to:
[Obrazek: 7jTAC6z.png]

Co teraz?
18-11-2015 22:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #39
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
To ja już nie wiem...

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
19-11-2015 07:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
elot360 Offline
Użytkownik chory na głowę
*

Liczba postów: 188
Dołączył: Feb 2015
Reputacja: 5
Post: #40
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Ma ktoś działającego ATS z tym Sad
19-11-2015 15:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS