Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Autor Wiadomość
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #1
Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Witam.
Pracuję nad przeróbką 105na sliwka,
Jak otrzymam nr. ID wydam go.
Co dodałem:
-nowe tekstury hd (jeszcze nie wszystkie)
-nowe dźwieki (oprócz wył. przetwo)
-nowe ustawienia przyciskow
-przeskalowany prędkościomierz
-naprawione mapowanie

Co planuję dodać:
-resztę tekstur i dzwięk przetwo
-nową wskazówkę i inne szczegóły jak atsConverter nie będzie wywalać mi errora "Trójkąty w tym obiekcie mają więcej niż trzy wierzchołki" czy jakoś takoś
23-10-2014 16:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 485
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 20
Post: #2
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
>Trójkąty w tym obiekcie mają więcej niż trzy wierzchołki

Trzeba podzielić obiekt na trójkąty (Triangulate).
25-10-2014 00:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #3
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
a o to zapowiedziany model:
Mój chomik
01-11-2014 15:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 485
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 20
Post: #4
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Wrzuć go do obiektów na stronie ATS:
http://ats.d6team.com/
01-11-2014 20:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #5
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
nie umiem wywala mi errora ze nieprawidlowe dane albo jak ramka tekstowa jest zolta wrzucam, 100% i nic
01-11-2014 20:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #6
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Dźwięki bardzo fajne dostajesz punkta za dobrą robotę Smile
01-11-2014 23:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #7
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Słuchaj GOP Driver: Tekstury są pozamieniene: Z wewnątrz jest na zewnątrz, z zewnątrz jest wewnątrz, pulpit ma teksturę z wewnątrz a drugi wagon nie ma wnętrza.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
04-11-2014 16:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #8
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Ja sobie ustawiłem tekstury tak jak jest oryginalnie w 105-tce Śliwka.
04-11-2014 19:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #9
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Aaaa. Wypakowałem bezpośrednio, a to trzeba zamienić. Dzięki Smile
EDIT: Zauważyłem że nie ma dźwięku przełącznika i dzwonka zewnętrznego.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2014 20:31 przez lukasn26.)
04-11-2014 19:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #10
RE: Konstal 105Na Tramwaje Śląskie
Zauważyłem jeden poważny problem: Za teksturę zewnętrzną, wewnętrzną i pulpitu odpowiada jeden plik: 0002.
Proszę o jego naprawienie.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
06-11-2014 16:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS