Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak stworzyc trase
Autor Wiadomość
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #1
Jak stworzyc trase
Jak stworzyc trase do ats-a?
Rainstaleda nie ogarniam, a tramcada nie moge pobrac
02-10-2014 08:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #2
RE: Jak stworzyc trase
Chyba tylko w Rainstedzie idzie, jak chcesz to mogę Ci wysłać kurs.

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
02-10-2014 14:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #3
RE: Jak stworzyc trase
No o to biega ze zapisalem sie na kurs na oficjalnej stronie i nic nie ogarniam
02-10-2014 14:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #4
RE: Jak stworzyc trase
Nie bój się, Rainsteda z ATS ogarnia chyba tylko Edward

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
03-10-2014 06:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #5
RE: Jak stworzyc trase
Na starym forum jakiś użytkownik chwalił się, że ogarnąć Rainsted pokazując skriny mapy Gdańska Fikcyjnego, w której wszędzie były tramwaje Smile

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
03-10-2014 13:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukasn26 Offline
Mam kartę miejską na wszytkie linie :P
**

Liczba postów: 555
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 12
Post: #6
RE: Jak stworzyc trase
To teraz znajdź takiego użytkownika Confused

[Obrazek: 90a9698b9335c73bgen.png]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011750463158
03-10-2014 16:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Impuls Offline
Pasażer z biletem miesięcznym
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 2
Post: #7
RE: Jak stworzyc trase
Nie ma jakiegoś prostszego edytora tras niż Rainsted ?
03-10-2014 21:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
GOPdriver Offline
Pasjonat
*

Liczba postów: 162
Dołączył: Sep 2014
Reputacja: 10
Post: #8
RE: Jak stworzyc trase
No byl TramCAD tylko linki to chyba ktos zjadl
Jezeli ktos ma to bardzo prosze o udostepnienie
03-10-2014 21:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Edward Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 498
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 21
Post: #9
RE: Jak stworzyc trase
>Nie bój się, Rainsteda z ATS ogarnia chyba tylko Edward
Nie do końca Smile

>No byl TramCAD tylko linki to chyba ktos zjadl
TramCAD nie miał eksportu do ATS Clasic tylko do Trams. Ale w wirze pracy nad ATS NG trochę odpuściłem TramCAD, zwłaszcza że Rainsted zaczął eksportować/importować trasy ATS.
03-10-2014 23:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kafar Offline
Kasownik KRG-4
*

Liczba postów: 327
Dołączył: Jan 2014
Reputacja: 9
Post: #10
RE: Jak stworzyc trase
Eksportować tak, ale import znaleźć nie mogę Smile

[Obrazek: Admini_na_wycieczce.jpg]
05-10-2014 10:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Advanced Tram Simulator | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS