ATS Forum - Advanced Tram Simulator
jak zmienić linię - Wersja do druku

+- ATS Forum - Advanced Tram Simulator (http://d6team.com/atsforum)
+-- Dział: Programy (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Pomoc doraźna (/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Wątek: jak zmienić linię (/showthread.php?tid=275)



jak zmienić linię - mnichu303 - 18-09-2016 17:32

mam pytanko jak w ats-ie zmienić linię


RE: jak zmienić linię - Edward - 18-09-2016 17:57

"l"


RE: jak zmienić linię - mnichu303 - 30-09-2016 20:13

o a kolejna sprawa jak jest na fikcyjnym gdańsku linia bodajże 1 to czemu jak wyjadę za drugi przystanek od pętli dworzec pkp to mi się pasażerowie nie spawnujją


RE: jak zmienić linię - lukasn26 - 30-09-2016 20:48

Bo w tym ATS jest tylko jedna linia niestety.


RE: jak zmienić linię - DieKonstal - 15-12-2016 16:09

A da się jakoś "aktywować" te przystanki?


RE: jak zmienić linię - lukasn26 - 15-12-2016 22:11

Niestety na tą wersję nie Wink