![]() |
Symulator - Wersja do druku +- ATS Forum - Advanced Tram Simulator (http://d6team.com/atsforum) +-- Dział: Inne (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Dział: Hyde Park (/forumdisplay.php?fid=40) +--- Wątek: Symulator (/showthread.php?tid=111) |
Symulator - BlackDeathAngel - 10-12-2014 04:24 Cześć, przeglądając stronę internetową natrafiłem na symulator z kabiną w skali 1:1 Bardzo mnie to zainteresowało, i chciałbym dowiedzieć się, jaki koszt jest zrobienia takiej kabiny, i czy ewentualnie jest możliwość zamówienia czegoś takiego u autora? ![]() Pozdrawiam. RE: Symulator - lukasn26 - 10-12-2014 07:40 Oho! Marzenie ściętej głowy ![]() Musisz mieć dużo cierpliwości, czasu, trochę pieniędzy, znać się na elektrotechnicę chociaż trochę i tramwaj żeby tą kabinę wyciąć, albo ją zrobić samemu. Tu masz link do symulatora kolejowego, może ten temat Ci coś pomoże. Link RE: Symulator - BlackDeathAngel - 10-12-2014 21:09 Zaryzykuję, myślę, czy nie spróbować skontaktować się z jakimś punktem gdzie przeprowadzane są generalne renowacje tramwajów, bądź z jakimś przewoźnikiem, o możliwość skupu przedniego panelu, zdecydowanie taka opcja ułatwiła by mi możliwość szybkiego zrobienia, jak i mógłbym się poszczycić autentyczną konsolą używaną w którymś z tramwajów. Jeszcze tylko zastanawiam się, który chciałbym mieć, ale chyba zdecyduję się na stworzenie 105, do której mam sentyment ![]() |